Een lunchsalade om lekker buiten in het zonnetje te eten. Met veel groente en een bite door de couscous. Makkelijk, snel klaar en errug lekker.
Voor twee personen heb je nodig
40 gram volkorencouscous
75 gr jonge bladsla
kleine winterwortel geraspt
radijsjes in schijfjes
6 cherrytomaatjes in kwarten
25 gram mozzarella in stukjes
handje verse bieslook
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
peper en zout
Zo maak je het
Maak de couscous en laat afkoelen.
Meng ondertussen de sla met de wortels, radijsjes, tomaten en mozzarella. Roer de afgekoelde couscous er door heen.
Maak een dressing van de olie, azijn en een beetje peper en zout. Meng de dressing voorzichtig door de salade en knip de bieslook er overheen.
Smakelijk!
Tip van Voedingscoach Hanny: deze lunchsalade past uitstekend in een gezond eetpatroon. Wil jij ook een gezonder eetpatroon, maar weet je niet hoe? Kom dan gratis kennismaken.